Μετά από ενδελεχή έρευνα, τα δύο τμήματα εντοπίστηκαν όπου υπήρχε δυνατότητα να δημιουργήσει πιο αποδοτικές μάρκες από διαφορετικές χώρες προέλευσης.

Η πρώτη μάρκα που θα εισαχθεί στην Ελλάδα στην αγορά κατά το έτος 2015 ήταν "Men Only" Αποσμητικά / καλλυντικά που είναι ένα παγκόσμιο brand εκπροσωπείται σε πολλές χώρες. Το προϊόν έχει ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές μάρκες, όπως είναι ελεύθερη αλκοόλη, και διαρκεί για 48 ώρες λόγω της βελτιωμένης τεχνολογίας του παλλέτας επίδραση αποσμητικό. Αυτό έχει προσιτές τιμές έναντι των ανταγωνιστών και, ως εκ τούτου σίγουρα μια καλή οικονομικώς αποδοτική εναλλακτική λύση στην αγορά. Αυτή η μάρκα έχει ήδη διεισδύσει σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και επιταχύνονται από την άποψη της να καθιερωθεί σε μακροχρόνια στην Ελλάδα της αγοράς.

Το δεύτερο τμήμα που εντοπίστηκε ήταν ξύρισμα λεπίδες, η οποία είχε μόλις λιγότερο από 3-4 μάρκες, εκπροσωπείται στην Ελλάδα. Αυτό το χάσμα σε αυτό το τμήμα ήταν μια σαφής ένδειξη περιθώρια για άλλη αποδοτικές καλή μάρκα στην Ελλάδα. Υπάρχει άλλος από τον "Supermax" λεπίδες από την Ινδία ως επιλογή και Platinum Α.Ε. έχει αναλάβει γρήγορα δράση για να διεισδύσουν σε αυτό το τμήμα για να πάρει αυτό είναι λόγω μετοχή